Hirdetés

A házasságról őszintén

Mielőtt valaki férjhez megy, megnősül, gyakran gondolja azt, hogy a házassággal majd megoldódnak a problémái, házasságban élni sokkal jobb lesz, mint egyedül... aztán rájön, hogy bizony ez így nem egészen igaz... mi vár Rád a házasságban? Beszéljünk arról, amiről ritkán hallasz őszinte és igaz szavakat!

Hirdetés

Archívum

HTML

Beszéljünk őszintén!

2010.12.03. 14:55 | JakabEmese | Szólj hozzá!

Évek óta érlelődik már bennem a dolog, hogy leírjam Neked mindazt, ami bennem van a házassággal kapcsolatban.

Ahhoz, hogy értsd, miért is teszem ezt, el kell mondanom, hogy nagyon fáj nekem, amikor azt látom magam körül és azt hallom ismerőseimtől, hogy tönkre megy valakinek a házassága. Úgy gondolom, hogy sok válás megelőzhető lenne, ha az emberek egyrészt tudnák azt, hogy mi vár rájuk a házasságban, másrészt a házasságuk során figyelnének néhány nagyon fontos ám annál egyszerűbb dologra. Hogy mik ezek a dolgok? Erről szeretnék Neked írni.

Arra gondoltam, hogy ez a blog megfelelő lesz arra, beszélgessünk arról, mivel lehet jóvá, hosszú ávon működőképessé és boldoggá tenni egy házasságot.

Magamről annyit: férjnél vagyok több mint 10 éve, van 3 gyermekem és ma is úgy gondolom, hogy ha előről kezdeném, akkor is így csinálnám, hozzámennék a férjemhez újra!

Te hogy vagy ezzel? Választanád újra a társadat?

Beszélgessünk, kérdezz, válaszolok.

Nincsenek tabuk, beszélgessünk nyíltan őszintén bármiről a házassággal kapcsolatban...

Címkék: házasság őszintén témaindító

A bejegyzés trackback címe:

https://hazassagrol.blog.hu/api/trackback/id/tr382490666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása